Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor del 15 de octubre de 2018

 TarragonaDigital
Ariadna Ferrer
Regidora de Fires de Montblanc (ACM)

Clickània ha esdevingut novament enguany un èxit de públic convertint de nou Montblanc en la capital catalana dels Playmobil. Aquesta fira és una dels esdeveniments més exitosos de la Vil·la Ducal - amb permís de la Setmana Medieval - i es podrà també visitar el pròxim cap de setmana.

 
Carles Pellicer
Alcalde de Reus

Reus ha recuperat el Castell del Cambrer, l'edifici més antic de la ciutat. A partir d'ara i després de la remodelació que s'ha fet, l'espai acollirà actes institucionals, cívics i culturals. Patrimoni i història local que s'ha de conservar i fer accessible a la ciutadania.

 
Antonia Tamayo
Responsable d''Amics de la Gent Gran' al Baix Penedès

La Fundació Amics de la Gent Gran tindrà també presència al Baix Penedès amb l'ajuda d'una subvenció que ha rebut recentment de la Fundació Pinnae. La fundació posa en contacte persones grans amb persones voluntàries per tal que es crei un vincle afectiu entre elles i d'aquesta manera ajudar a combatre la solitud que pateixen moltes persones grans. Una tasca importantíssima que mereix reconeixement i agraïment per part de tota la societat.

Comentaris