Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor del 16 de octubre de 2018

 TarragonaDigital
Laura Rodríguez
Entrenadora del Grup Xou Gran del Reus Deportiu

El Grup Xou Gran del Reus Deportiu va tornar a disputar un mundial de patinatge artístic aquest cap de setmana després de tres anys d’absència i ho va fer amb una meritòria quarta plaça. El conjunt reusenc es va quedar a les portes de la medalla però van superar el repte inicialment marcat d’acabar al top-5 gràcies a poder superar a dos dels tres millors grups d’Itàlia. Tot i disposar de menys personal sobre la pista i tenir una coreografia més difícil d’executar, van acabar celebrant la quarta plaça.

 
Mireia Bonet
Presidenta de l'Associació de Dones Rocafortines

L'Associació de Dones de Rocafort de Queralt ha organitzat per aquest pròxim cap de setmana la cinquena trobada comarcal de dones de la Conca de Barberà, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona Rural. Bonet, en una entrevista a TarragonaDigital parla de la bona salut que viu l'associació de dones de Rocafort, de la tasca que fan i de com de necessari encara és que existeixin associacions d'aquest tipus.

 
Pablo Casado
President del Partit Popular

Els missatges del president del Partit Popular, Pablo Casado, van escalant en duresa per guanyar la competició amb Ciutadans i VOX per veure qui la diu més grossa en relació a Catalunya. Que l'independentisme no afluixi en el discurs i en el to tampoc ajuda gaire a apaivagar els ànims, cosa que seria molt necessària a Catalunya ara mateix. En qualsevol cas, comparar Catalunya amb un narcoestat com ha fet Casado aquest cap de setmana des d'Andalusia està completament fora de lloc. Embolica que fa fort.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris