Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor del 18 de octubre de 2018

 TarragonaDigital
Elvira Ferrando
Consellera de Comerç de Tarragona (PSC) i presidenta d'ESPIMSA

L'empresa que gestiona els mercats municipals de Tarragona, ESPIMSA injectarà un milió d'euros per millorar serveis bàsics als mercats muncipals, tals com el subministrament d'aigua potable, connexió elèctrica, arranjament de clavegueram o pavimentació als mercats municipals. Zones de la ciutat com Torrefort, Bonavista, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau, la Catedral o el Fòrum es beneficiaran d'aquestes inversions

 
Josep Maria Cogul
President del Gremi de Fusters del Baix Camp

El Fustend és una jornada professional de dos dies dedicada al sector de la fusta que, només al Baix Camp mou un miler d'empreses. Amb aquesta jornada que es farà a Fira de Reus i promoguda per la Cambra de Comerç, el Gremi de Fusters i l'Ajuntament de Reus es vol reunir al sector per tal que conegui i pugui aplicar millores tecnològiques i per potenciar la producció a les empreses.

 
Damià Calvet
Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat (PDeCat)

Unió de Pagesos ha alertat de la manca de manteniment de barrancs i rieres de Tarragona. Aquestes tasques que no s'han fet durant molt de temps i que corresponen a l'ACA han provocat que amb els darrers aigüats, les finques agrícoles hagin patit dures inundacions i danys. Alguns dels barrancs que s'han desbordat són el barranc del Mas Blanc, entre la Pobla de Mafumet i Constantí o els barrancs del Picarany i de la Font de la Donzella, al terme municipal de Reus.

Comentaris