Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Virulent incendi forestal a la Torre de l'Espanyol, a la Ribera d'Ebre

El semàfor del 19 d'octubre de 2018

David Rovira
alcalde de l'Espluga de Francolí (PDeCat)

L'alcalde de l'Espluga de Francolí, David Rovira, ha anunciat en una entrevista a TarragonaDigital que no es tornarà a presentar a les eleccions de 2019 després de 16 anys al capdavant del municipi. Rovira ha fet balanç de tot aquest temps amb grans projectes enllestits com el pavelló municipal, la revitalització turística del municipi, l'institut o l'entesa amb gairebé tothom durant aquests anys. També hi ha alguna espineta clavada com el fet que encara no arribi l'A-27 fins a la Conca de Barberà. Relleu ordenat al PDeCat de l'Espluga, amb nou candidat al capdavant, Jordi Torre

 
Marina Campos
Campiona d'Espanya de capoeira

Marina Campos s'ha tornat a erigir com a campiona d'Espanya de capoeira per sisè cop. La tarragonina ha demostrat novament un domini absolut d'aquest art marcial en el torneig celebrat a Vigo i en el qual hi han participat més d'un centenar de competidors. Camps practica capoeira des de 2007 i compagina aquest esport amb la feina d'actriu.

 
Núria Freixa
exprofessora de l'Escola Molí de Vent de Torredembarra

Avui es presenta a Torredembarra el llibre 'Surts a jugar?' de Núria Freixa, una mestra de l'escola Molí de Vent de Torredembarra que ja està jubilada però que guarda un magnífic record d'aquells anys. Juntament amb una exalumna de la mateixa escola, la il·lustradora torrenca Sofía Lana, publica ara un poemari que rememora els jocs infantils de carrer i que permetrà conèixer a les noves generacions, jocs i entreteniments que com diu l'autora actualment estan «ombrejats per les noves tecnologies».

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris