Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor del 22 d'octubre de 2018

 TarragonaDigital
Ramon Gabarró
President del Clúster del Moble i de l'Hàbitat de La Sènia

Després d'uns anys de crisi severa que pràcticament han destruït el sector del moble i la decoració el clúster del moble de La Sènia, conjuntament amb la Fundació Centre de Difusió Tecnològica fusta i Moble de Catalunya ha començat un procés de reactivació amb l'ampliació del viver d'empreses de la Sènia. La crisi va provocar que a La Sènia tanquessin la meitat de fàbriques dedicades al sector del moble, que ocupava gairebé el 40% d'habitants del municipi. Ara que les empreses del sector comencen a veure la llum gràcies a la diversificació de producte i als equipaments col·lectius com són hotels, centres sanitaris o residències, el clúster del moble i l'ajuntament de La Sènia es tornen a posar en marxa per revitalitzar de nou la zona i crear nous espais de treball.

 

 

 
Laura Roigé
Presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona

La Cambra de Comerç de Tarragona va fer una aposta que al principi alguns van qüestionar: l'any 1998 va decidir fer les primeres immersions a l'Àfrica subsahariana per explorar-hi el mercat potencial. 20 anys després la Cambra s'ha convertit en un referent, no només per empreses del territori, sinó a nivell de tot l'Estat per a les empreses que volen obrir mercat a l'Àfrica. La Cambra tarragonina hi organitza una desena de missions l'any.

 
Montserrat Flores
regidora de Participació, Ciutadania i Transparència de Reus (ERC)

Els pressupostos participatius han estat la via per la qual s'ha posat en marxa una reivindicació històrica del barri Immaculada: traslladar el transformador elèctric del barri després de vuit anys demanant-ho. L'Associació de Veïns del Barri Immaculada i sobretot el veí més afectat pel transformador es mostren molt satisfets pel trasllat que veurà la llum el 2019, si ningú presenta al·legacions al projecte durant el període d'exposició pública.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris