MINUT A MINUT

🔴🚶‍♂️ La Marxa per la Llibertat entra l'AP-7 des del Vendrell

ÚLTIMA HORA

❗ Centenars de manifestants bloquegen les vies del tren a Reus

El semàfor del 23 d'octubre de 2018

 TarragonaDigital
Josep Maria Andreu
President del Nàstic

La destitució de l'entrenador del Nàstic, José Antonio Gordillo, després de la darrera derrota de l'equip posa de manifest el problema, no només d'entrenadors, sinó estructural que pateix el club tarragoní. Al marge d'aquest nou canvi al capdavant de l'equip nastiquer, cal una reflexió profunda i realista per tal de saber els motius pels quals l'entitat porta tres temporades en una pèssima situació. El Nàstic sobreviu i persisteix gràcies a la feina d'Andreu i del consell d'administració actual però hi ha enceses totes les alarmes i no n'hi ha prou amb un nou canvi d'entrenador per apagar-les.

 
Pere Segura
Regidor de turisme de Vila-seca (PDeCAT)

El Festival de Curtmetratges de Vila-seca es celebrarà entre el 22 i el 28 d'octubre amb una tercera edició, gratuïta, en la qual es projectaran una quarantena de curtmetratges escollits d'entre un miler que s'han presentat. És molt positiu que hi hagi festivals d'aquest tipus per donar sortida i projecció al talent de molts artistes, en un món especialment dur i competitiu com és el del cinema.

 
Joan Font
President del grup Bon Preu

El Grup Bon Preu és un dels que més presència i expansió està tenint a casa nostra durant els darrers anys. A banda de la potència empresarial del grup, part del seu èxit resideix en cuidar els detalls per tal de millorar l'experiència de compra al client. Una de les darreres accions que, a més, afavoreix el respecte al medi ambient és el canvi d'envàsbiodegradable i sense plàstics per la fruita i la verdura ecològics. Petits passos, però necessaris.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris