Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor del 29 d'octubre de 2018

TarragonaDigital
Manel Vallès
Director de la Càtedra Universitat i Regió del Coneixement de la URV

El professor del Departament d'Enginyeria Mecànica de la URV substitueix Francesc Xavier Grau en la direcció de la Càtedra Universitat i Regió del Coneixement de la universitat de Tarragona. Per a Vallès, la prioritat és involucrar l'administració, la recerca, la indústria i la ciutadania en el projecte Catalunya Sud per tal d'aconseguir que el govern català cedeixi més competències al territori en matèria de desenvolupament. Ara que Grau és Secretari d'Universitats i Recerca de la Generalitat és un moment clau perque això es pugui produir.

 
Fernando Vizcarro
President del Col·legi de Metges de Tarragona (COMT)

El Col·legi de Metges de Tarragona ha celebrat la seva diada col·legial dedicada als professionals sanitaris. L'acte és un homenatge a la tasca i trajectòria dels professionals mèdics a la província de Tarragona. Entre d'altres reconeixements, enguany la màxima condecoració, la Creu de Sant Cosme i Sant Damià s'ha atorgat a Jaume Sentís, un dels metges més arrelats al nostre territori. Altres reconeixements han estat els de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut o els professionals amb més de 50 anys de trajectòria professional.

 
Àlex Carmona
Estudiant de la UPC

Carmona és un dels 44 alumnes catalans distingit amb el premi Extraordinari de Batxillerat. Alumne del Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona està cursant Enginyeria Aeroespacial a la UPF, curs que no ha hagut de pagar gràcies a la beca atorgada per la Generalitat de Catalunya als millors estudiants de Catalunya. Carmona vol dedicar-se al disseny de coets espacials.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris