Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

🔴Luis Enrique deixa la selecció espanyola

El semàfor del 31 d'octubre de 2018

Josep Maria Cruset
Alcalde de Riudoms

El fins ara alcalde de Riudoms deixarà l'alcaldia del municipi del Baix Camp per presidir el Port de Tarragona, un dels principals motors econòmics de l'àrea metropolitana. Cruset fa el salt així de la política municipal a la política territorial en un dels llocs estratègicament més potents de Tarragona i, per extensió, de Catalunya.

Joan Oliver
Màxim accionista del CF Reus Deportiu

L’amo de més del 90% de les accions del CF Reus ha reconegut que el deute total de la Societat Anònima Esportiva és d’uns cinc milions d’euros. Argumenta Oliver que s’han hagut de fer despeses extra per ser competitius en la lliga. Tot i que els patrons econòmics de LaLiga puguin ser discutibles, el CF Reus ha estirat més el braç que la màniga i ha viscut per sobre de les seves possibilitats. Oliver és un dels responsables de viure la millor situació esportiva de la història però també de generar aquest deute milionari que el club haurà de gestionar per no esmicolar el treball de tants anys.

Jaume Casañas
Regidor de Turisme de Cunit (PDeCAT)

Cunit i Cubelles sumen esforços per impulsar de nou les Jornades Gastronòmiques del Penedès Marítim. La sisena edició d'aquest cicle gastronòmic en el qual participen setze restaurant servirà per oferir menús especials per a dues persones i contribuir a dinamitzar d'aquesta manera els restaurants en temporada baixa. El Baix Penedès està començant a realitzar diverses activitats i accions a diferents nivells de cara a impulsar i enfortir la seva identitat pròpia i marca turística, a la vegada que busca més sinèrgies intercomarcals i també a nivell de Vegueria del Penedès.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris