Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

MINUT A MINUT

Seguiment de l'onada de calor històrica a Catalunya

El semàfor del 05 de novembre de 2018

 TarragonaDigital
Liassine Cadamuro
Defensa del Nàstic

El Nàstic va perdre al camp de l'Albacete (2-0) oferint una pèssima imatge. Exceptuant el porter, el sistema defensiu dels grana i tot l'equip en general va fer aigües i els seus integrants no van ratllar un nivell decent. El pitjor de tots va ser el cas del defensa Liassine Cadamuro. El franco-algerí va demostrar que no es troba en un moment de forma adient per competir a Segona Divisió, fallant en coses tant bàsiques com passades en curt i controls elementals. Necessita millorar urgentment o el Nàstic pagarà les conseqüències.

 
Merche Dalmau
CEO de les bodegues Clos Galena

Merche Dalmau és un exemple de superació i de saber fer empresarial. Farmacèutica de professió i empresària vitivinícola d'èxit internacional des de les bodegues Clos Galena que capitaneja, en aquests moments produeix unes 140.000 ampolles de vins de gamma alta que s'exporten a una trentena de països de tot el món. Formiga de Vellut és el vi estrella de la casa i Clos Galena una de les bodegues amb més projecció internacional i també de les que més aposten per potenciar Tarragona com a destí enoturístic.

 
Lídia Bargas
Alcaldessa de Prades (PDECat)

Si un municipi té una agenda d'activitats ben plena i variada durant l'any és Prades. El municipi del Baix Camp ha celebrat el Prades Bosc aquest cap de setmana, una de les cites ineludibles de la tardor per als amants de la naturalesa i de la seva bellesa durant aquesta època de l'any. Ahir al migdia es va fer l'impressionant concurs de tall amb serra mecànica, activitat central del Prades Bosc. El pròxim cap de setmana, a Prades es celebra la Festa del Bolet, també molt típica d'aquestes dates.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris