Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor del 06 de novembre de 2018

 TarragonaDigital
Dani López
Director del Club Super 3

Les invitacions per la Festa dels Súpers a Tarragona es van esgotar ahir al matí en menys d'una hora. Per primer cop, la festa d'un dels clubs infantils amb més seguidors del món, passarà per Tarragona amb el format On Tour. Serà el pròxim 17 de novembre a la Tarraco Arena Plaça.

 
Arga Sentís
Regidora de l'Ajuntament de Tarragona (ICV-EUiA)

La portaveu del grup municipal d'ICV-EUiA a l'ajuntament de Tarragona, Arga Sentís, encara la recta final de la seva etapa a l'ajuntament de Tarragona i ho fa amb la mateixa serenitat i calma amb que ha passat els vuit anys al consistori tarragoní. Sentís sempre ha fet gala de llençar missatges i propostes per la ciutat netament d'esquerres però amb capacitat per entendre's amb tothom, sense estridències i amb perspectiva històrica i social de la realitat tarragonina. En temps com els actuals, s'agraeix algú que defugi la polèmica i prefereixi anar fent camí des de la serenor i el diàleg.

 
Manuel Cremades
President del Reial Club Nàutic de Tarragona

El Port Esportiu de Tarragona rebrà una injecció de tres milions i mig d'euros per millorar-ne les instal·lacions, enllumenat, reforç dels dics, millora dels accessos i enjardinament. L'objectiu és renovar la concessió per la gestió de l'espai a la vegada que es dóna un nou impuls a una de les zones més privilegiades de la ciutat i que busca, amb aquestes millores, captar noves empreses, establiments de restauració i pas habitual de ciutadans. Coincidint amb la passera que connecta el port amb la ciutat, aquesta millora és estratègicament molt necessària.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris