El semàfor del 07 de novembre de 2018

 TarragonaDigital
Íñigo de la Serna
Exministre de Foment (PP)

Han desaparegut tres estudis sobre el Corredor del Mediterrani, valorats en un milió d'euros, licitats, adjudicats i pagats. No apareixen i a preguntes d'ERC republicana al Congrés des del Ministeri de Foment es respon amb flagrants contradiccions sobre l'existència o no dels mateixos. Crida molt l'atenció aquest cas que s'interpreti com s'interpreti no deixa en bon paper el ministeri: o realment els ha perdut o no es volen fer públics per algun motiu. El pròxim capítol de la història arribarà el dia 27 quan ERC tornarà a demanar pel tema a la Comissió de Foment del Senat. N'estarem atents.

 
Marc Sans
pilot vallenc

Marc Sans ha estat el guanyador del Campionat Nacional Junior d'Enduro, aconseguint la sisena posició en la categoria Elite, màxima categoria del campionat. En Marc fa uns anys participava en l'especialitat motocross, però a causa d'una caiguda que el va deixar sense ronyó i el va allunyar de la competició s'ha introduït al món de l'enduro. Una història de superació i a la vegada un exemple d'esforç i de triomf esportiu.

 
Jesús Barragán
Regidor de Serveis Generals de Salou (PDeCAT)

L'ajuntament de Salou està tramitant una ajuda de l'Estat per fer front als danys del temporal de fa unes setmanes. Es tracta d'un ajut addicional a la reclamació de l'assegurança pròpia i des de l'ajuntament s'informa a la trentena d'afectats que van contactar amb el consistori i s'assessora en els tràmits per sol·licitar aquestes ajudes.