Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

MINUT A MINUT

Seguiment de l'onada de calor històrica a Catalunya

ÚLTIMA HORA

Virulent incendi forestal a la Torre de l'Espanyol, a la Ribera d'Ebre

El semàfor del 08 de novembre de 2018

TarragonaDigital
Rubén Viñuales
Portaveu de Cs a l'ajuntament de Tarragona

Sembla que finalment s'ha aclarit l'horitzó per Ciutadans a Tarragona i que Ruben Vinyuales es confirma com a candidat a l'alcaldia a les properes eleccions del mes de maig. No hi ha res pitjor que la incertesa i les maniobres poc clares dins els partits per debilitar els projectes polítics. Esvaïts els dubtes, ara Vinyuales té un repte complicat a Tarragona: explicar les seves propostes per la ciutat, diferenciar-se de les de la resta de formacions i determinar quin pes vol que jugui la marca Ciutadans en el seu projecte local.

 
Ramon Marrugat
Membre de l'Institut d'Estudis Penedesencs

La llengua és un dels principals actius que té un país i el seu teixit social i preservar-la i potenciar-la és fonamental. Des de l'Institut d'Estudis Penedesencs estan treballant en una sèrie d'enquestes per recopilar el parlar del Penedès. Això és especialment interessant pel fet que el Penedès està dividit administrativament entre Tarragona i Barcelona, malgrat que això no impedeixi mantenir una notable unitat lingüística penedesenca

 
Aleix Bordas
Cap de colla de la Jove de Tarragona

La Jove de Tarragona ha tancat temporada i, amb ella, Aleix Bordas plega com a cap de colla després de tres anys de mandat. Amb Bordas al capdavant, la Jove ha consolidat el salt qualitatiu que ja havien assolit els anteriors caps de colla. Descarregar el 3 de 10 amb folre i manilles, coronar el primer 4 de 9 sense folre o estrenar tant el 3 com el 4 de 9 amb folre i l'agulla són algunes de les fites que Bordas acumula en un «full de serveis» impecable després d'hores d'assajos i de planificació al Cós del Bou.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris