Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor del 20 de novembre de 2018

 TarragonaDigital
Margarita Oliva
Membre de la Fundació Rosa Maria Vivar

Reus disposarà d'un centre pel tractament d'Alzheimer pioner a Tarragona, amb capacitat per a 160 persones i que començarà a funcionar a finals de l'any 2019. El centre se situarà davant del santuari de Misericòrdia i portarà el nom de Centre d'Alzheimer Fundació Rosa Maria Vivar. Aquesta malaltia afecta unes 16.500 persones a la província de Tarragona

 
Josep Parera
Regidor de Medi Ambient de Calafell (UAM)

El camí per eliminar les bosses de plàstic de la vida quotidiana pel seu alt efecte contaminant ja ha començat. A més dels canvis de normativa que hi haurà al respecte durant els propers anys, accions com la que impulsa l'ajuntament de Calafell ajuden a que la gent es vagi sensibilitzant del problema que representa el plàstic pel medi ambient. La regidoria de Medi Ambient de Calafell repartirà bosses de pa tradicionals de coto amb l'objectiu de promoure'n l'ús i amb l'slogan 'Una bossa de pa reutilitzada = Un residu evitat'.

 
Maria del Carme Cases
Regidora de turisme de Santa Coloma de Queralt (ERC)

Santa Coloma de Queralt és un municipi a descobrir. Aquests darrers anys, les rutes turístiques i el patrimoni cultural locals s'estan posant en valor amb accions, rutes guiades i visites programades per donar a conèixer als visitants els atractius d'aquest municipi. Un dels Itineraris Turístics del municipi passa per Cal Jaume Punto una botiga de queviures de les d'abans on s'hi podia trobar de tot i que avui dia es conserva tal i com estava quan va tancar , a finals dels anys 60 del segle XX.

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris