El semàfor del 21 de novembre de 2018

 TarragonaDigital
Elies Torres
Autor i restaurador de la maqueta 'Tarraco S. II d.C.'

La maqueta de l'antiga Tarraco, un dels elements identificatius del patrimoni de la ciutat, visitat per més de 12 milions de persones en 13 anys s'ha restaurat per donar-hi color i força. L'encarregat de treballar-hi durant un mes i mig ha estat el restaurador, Elies Torres, que també la va crear. Es la segona maqueta romana més gran del món.

 
Hipòlit Monseny
Regidor de Via Pública de Reus (PDeCAT)

En línies generals, Reus està força net i cuidat però un dels punts que necessita millorar, al bell mig de la ciutat, és el parc Gandhi, a tocar de l'Avinguda Països Catalans. El parc necessita una adequació urgent, sobretot en jardineria i il·luminació, doncs sobretot ara a l'hivern quan es fa fosc més aviat, es converteix en un lloc insegur per passar-hi i fomenta que grups de joves s'hi reuneixin per consumir alcohol i malmetre el mobiliari urbà.

 
Marcos San José
artista tarragoní

L'artista de Bonavista actuarà aquest divendres 23 de novembre a 'Sálvame', l'exitós programa de Telecinco, on presentarà el seu nou senzill 'Loca'. Un pas més en la carrera d'aquest tarragoní que ja va actuar a la Tarraco Arena Plaça com a teloner del grup Morat i que aquest divendres gaudirà d'una audiència milionària en un dels programes més vistos d'Espanya.

"El semàfor del 20 de novembre de 2018" "El semàfor del 19 de novembre de 2018"