Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Un nadó, greu en ofegar-se a la piscina de casa seva a Segur de Calafell

El semàfor del 23 de novembre de 2018

 TarragonaDigital
Miguel Ángel Rodríguez
President de l'Associació d'Empreses de Serveis de Tarragona

Segons dades de l'Associació d'Empreses de Serveis de Tarragona, les empreses de serveis que treballen per diversos sectors, entre ells el químic, són les que més llocs de treball generen, concretament uns 7.500 durant el 2017. Rodríguez ha destacat l'esforç que està fent el sector per la formació específica i en la seguretat. Un sector potent de la nostra regió i que sovint passa molt desapercebut.

 
Carla Miret
Regidora de Promoció Econòmica d'Alcover (ApC)

El 'lot alcoverenc' de Nadal és una iniciativa impulsada per l'ajuntament d'Alcover i els empresaris locals per tal de promocionar el producte local de qualitat i donar-hi un impuls addicional durant aquestes festes nadalenques. Es va crear per la Fira de Bandolers i donat l'èxit que va tenir ara es farà també per Nadal. Trobar sinèrgies positives entre sector públic i privat és la millor manera de fer créixer l'economia local.

 
Vicente Luengo
Tinent Coronel de la Guàrdia Civil de Tarragona

El Servei de Protecció de la Natura de la Guàrdia Civil (SEPRONA) ha recuperat una àmfora del segle I a.C. que prové d'un jaciment arqueològic i que es venia per internet. Aquesta unitat de la Guàrdia Civil realitza també accions de rescat d'animals o denuncia males praxis i estafes vinculades amb la naturalesa i el món animal com en el cas d'una dona que es feia passar per veterinària falsament. Una feina molt necessària per la preservació del nostre entorn, realitzada amb professionalitat i rigor.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris