Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor del 27 de novembre de 2018

e TarragonaDigital
Òscar Pablos
Secretari del Sector Primària ICS

Els metges de primària de Catalunya han començat una setmana de vaga per protestar per les condicions laborals. La sobrecàrrega de treball, suplències que no s'executen i un augment de les ràtios de pacients són alguns dels problemes que pateix un sector tan essencial com el de la sanitat. La vaga és un crit d'alerta a la necessària redefinició i reorganització del model sanitari per ajustar-lo a les necessitats reals del segle XXI. El debat està ben obert.

 
Clara Viñas
Gerent d'EMSERFUMT (Tanatori Municipal de Tarragona)

El Tanatori de Tarragona ha obert una nova etapa amb nous serveis, una aposta per les noves tecnologies i millores en les seves instal·lacions així com serveis d'atenció al dol, de cerimònies d'homenatge a la vida o d'una pàgina web més funcional i operativa i pensada per realitzar molts tràmits en línia. El tanatori tarragoní ha fet els primers passos per introduir-se de ple en l'era digital a la vegada que es vol personalitzar millor els serveis per acompanyar les famílies en els moments de dolor per la pèrdua de les persones estimades.

 
Isabel Pardo de Vera Posada
Presidenta d'ADIF

Els terrenys de l'estació de tren de Reus, propietat d'ADIF estan abandonats des de fa anys. Des d'ADIF esperen una requalificació urbanística per aclarir què s'ha de fer amb aquests terrenys que consten de més de 35.000 metres quadrats. Des de l'Ajuntament de Reus remeten al POUM que qualifica el sòl com a 'urbà' tot i que no poden construir-s'hi vivendes, de moment. En qualsevol cas, hi ha uns terrenys cèntrics, amplis i l'ús dels quals sembla que depèn de converses entre ambdues administracions, que no s'acaben de reprendre.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris