Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor del 30 de novembre de 2018

Rafel Gosálvez
Regidor de Governació del Vendrell (PSC)

El projecte FutbolNet ha arribat al Vendrell amb l'objectiu de fomentar valors positius entre els joves vulnerables socialment. Es tracta d'un programa que impulsa la Fundació Futbol Club Barcelona a 21 localitats i que es fa conjuntament amb els Serveis Socials de l'Ajuntament. Al Vendrell hi participaran 23 joves amb els quals es treballaran aspectes com l'esforç, el respecte, la humilitat o el treball en equip.

Ricard Pagès
Sotsinspector en Cap de la Guàrdia Urbana de Reus

La Guàrdia Urbana de Reus ha celebrat aquesta setmana la seva festa patronal en un emotiu acte al Teatre Bartrina de la ciutat. La festa és un bon moment de l'any per reconèixer la tasca al conjunt de membres del de policia local, als agents que ha s'han jubilat i a persones i associacions veïnals per la seva tasca de foment del civisme, la convivència i la col·laboració ciutadana. L'acte serveix també per posar en valor la vocació de servei, al companyerisme i a la bona entesa i col·laboració que hi ha entre els diferetns cossos policials que treballen a la ciutat.

Jean Marc Segarra
Director General d'Ensenyament a Tarragona (ERC)

Deu escoles de Tarragona s'han quedat enguany sense ajuda per contractar vetlladores que acompanyin els alumnes amb necessitats educatives especials a l'hora de dinar. El Consell Comarcal del Tarragonès no pot cobrir totes aquestes necessitats i les escoles estan pendents d'un nou decret de la conselleria d'Ensenyament que reguli el servei de menjador. Les AMPA de Tarragona es manifestaran aquest mes de desembre per reclamar que es millori el servei.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris