El semàfor del 03 de desembre de 2018

El semàfor de TarragonaDigital
Eusebio Alonso
President del Banc d'Aliments de les Comarques de Tarragona

El Gran Recapte dels Aliments és una de les accions solidàries prenadalenques per excel·lència i una de les que compta amb més participació tant a escala de voluntariat com de donants d'aliments. Enguany l'onada de solidaritat també ha estat elevada i amb aquest impuls, el Banc d'Aliments de Tarragona podrà fer front a la seva tasca que serveix per ajudar més de 25.000 persones només a la demarcació de Tarragona.

 
Jordi Dies
Gerent del Palau Firal i de Congressos de Tarragona

El Palau de Fires i Congressos de Tarragona ha acollit aquest cap de setmana la 'Starraco Wars', una fira sobre la coneguda nissaga cinematogràfica 'Star Wars' que ha fet les delícies de grans i petits. A més de fires de caràcter temàtic com aquesta, el Palau Firal de Tarragona compta amb un bon calendari d'esdeveniments centrat sobretat en l'activitat congressual i empresarial i en els espectacles artístics. Un dels espais de referència de la ciutat i un dels motors econòmics de l'administració local.

 
Adrià Rabadà
President de Castell d'Or

L'empresa vitivinícola Castell d'Or invertirà 5 milions d'euros per ampliar les seves instal·lacons a Vila-rodona. Castell d'Or és la cinquena empresa productora de cava més gran d'Espanya i a més de les cooperatives sòcies que ja té, ampliarà capital properament amb la incorporació d'una desena de cooperatives més. Aquest 2018, Castell d'Or haurà comercialitzat sis milions d'ampolles i l'any vinent preveu augmentar producció en un milió més.