El semàfor del 14 de desembre de 2018

TarragonaDigital
Albert Cabestany
Pilot de trial

El pilot tarragoní ha anunciat la seva retirada com a pilot professional de trial després de 22 temporades en actiu. 309 grans premis disputats durant tot aquest temps, campió del m´n d'indoor l'any 2002, sis campionats del món de trial i 25 mundials per equips amb la selecció espanyola són algunes de les fites d'aquest pilot que deixa de competir però que seguirà vinculat al món del trial

 
Carme Forcadell
Expresidenta del Parlament de Catalunya

Cinc-cents diputats i exdiputats de vint-i-cinc països demanen l'alliberament de Carme Forcadell. Una nova mostra de rebuig internacional a l'empresonament de Forcadell i de la resta de polítics catalans presos. Forcadell ha rebut també el suport aquests dies de l'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, qui s'ha sumat a les cada cop més nombroses mostres de rebuig a que aquesta situació s'allargui més temps.

 
Eduard Boada
propietari de Casa Boada de Tarragona

Casa Boada, el mític local d'entrepans tarragoní, ha abaixat la persiana definitivament després de 70 anys en actiu. Eduard Boada és una persona coneguda, admirada i sobretot estimada per moltíssima gent a la ciutat i els seus entrepans seguiran a la memòria col·lectiva dels tarragonins durant molt de temps ara que ha decidit no reobrir el negoci degut a un problema de salut.