Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor del 15 de gener de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Martí Rull
Director d'Europastry Sarral

Europastry, la companyia de masses congelades, ha invertit 30 milions d'euros a les seves instal·lacions de Sarral i ha anunciat la creació d'un centenar de llocs de treball a la Conca de Barberà. L'empresa és líder a l'Estat i quart operador mundial en el sector de les masses congelades i té també una planta de treball a Vallmoll, a l'Alt Camp

 
Laura Borràs
Consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya (JuntsXCat)

La Consellera de Cultura de la Generalitat, Laura Borràs, torna a Reus però aquest cop no ho fa per parlar de les polítiques culturals del govern català, de les inversions previstes o d'alguna qüestió relacionada amb el sector cultural del país. No. Ve al Círcol reusenc a parlar d'un mite de la literatura i de la música com és Don Giovanni i del seu paper com a seductor que estimava la seducció.

 
Albert Oliva
President de la Unió Anelles de la Flama

La Unió Anelles de la Flama de Valls comença nova etapa amb nou president, Albert Oliva, que agafa el relleu de Madel Odina al capdavant de l'entitat. Entre els objectius i projectes a realitzar hi ha la commemoració dels 700 anys del Corpus Christi a Valls, que serà l'any 2020, les Festes Decennals del 2021 i el 50è aniversari de la fundació de la UAF el 2022.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris