Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor del 17 de gener de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Mercè Dalmau
Regidora de turisme de Cambrils (PDeCat)

Mercè Dalmau va anunciar ahir que deixa la política municipal i que no optarà a la relecció com a candidata del PDeCAT a les pròximes eleccions municipals. Per motius personals, sense crítiques ni retrets cap a ningú, tanca una etapa política amb un balanç de gestió a Cambrils prou bo, centrat sobretot, i en aquesta darrera etapa, en la projecció turística de Cambrils com un municipi vinculat al turisme familiar i gastronòmic de qualitat.

 
Carles Castillo
Diputat al Parlament de Catalunya (PSC)

El diputat socialista verbalitzava ahir un fet que, si bé polèmic, està bé que també es posi sobre la taula: un cop més, i ja en van uns quants, es suspenia totalment l'activitat parlamentària en protesta per la detenció d'alcaldes de la CUP i activistes per un suposat delicte de desordres públics durant l'ocupació de vies en l'aniversari de l'1-O. La protesta és legítima i tothom hi té el dret absolut d'exercir-la, naturalment. Però també és totalment respectable el dret de qui opta per no protestar i seguir amb normalitat la seva vida diària i vol fer la seva feina. I més, quan es tracta de l'activitat parlamentària, amb qüestions que afecten la totalitat dels ciutadans.

 

 
Marlo
Concursant de 'La Voz'

La setmana passada era Keila García qui triomfava a 'La Voz' amb una espectacular interpretació de 'Lost on you' acompanyada del seu violoncel. Aquesta setmana ha estat Marlo, de Roda de Berà, qui s'ha posat algun dels 'coaches' del programa a la butxaca. Va ser Paulina Rubio qui es va girar per 'fitxar' Marlo pel seu equip de cantants després d'una magnètica interpretació de 'Jan of hearts' de Christina Perri.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris