El semàfor del 18 de gener de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Joaquim Enrech
Regidor de seguretat ciutadana de Reus (PDeCat)

La sala de control de la Guàrdia Urbana de Reus s'ha actualitzat sota el concepte 'Smart City', triplicant el nombre de pantalles, arribant a les dotze, i amb capacitat per sis agents operant al mateix temps, si les circumstàncies ho demanen. 60 càmeres instal·lades tant a la via pública com a l'ajuntament i a la resta d'equipaments municipals per monitorar que tot rutlli 24 hores al dia, 365 dies de de l'any.

 
Tomàs Grau
Director de l'Orquestra Simfònica Camera Musicae

L'Orquestra Simfònica Camera Musicae segueix engegant projectes artístics interessants, innovadors i d'alta qualitat artística. Aquest vespre i demà al Teatre Tarragona i diumenge al Palau de la Música Catalana es presentarà la interpretació de la cantata Carmina Burana, basada en 24 poemes medievals trobats l'any 1803 en un monestir benedictí alemany. Dirigeix el mestre Josep Caballé Domènech i hi participen la Coral de la URV i dues corals més, a banda de la soprano Sara Blanch, del contratenor Flavio Ferri-Benedetti i del baríton German de la Riva.

 
Kiko Ramírez
Entrenador de futbol

El tarragoní Kiko Ramírez ha començat l’any 2019 de la millor manera possible: trobant feina. El tècnic, després d’un any inactiu un cop tancada l’etapa al Wisla de Cracòvia a finals del 2017, és el nou entrenador del CE Sabadell, equip del grup 3 de Segona Divisió B. Després d’una aventura polonesa, l’exjugador i extècnic del Nàstic torna a un club que el va veure gaudir de jugador (1995-1996) i que ara el vol veure brillar des de la banqueta.