Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor del 21 de gener de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Vicenç Lleonart
sots cap de la Regió Policial de Tarragona del Mossos d'Esquadra

En el marc de diversos canvis en l'estructura de la cúpul·la del cos de Mossos d'Esquadra, el tarragoní Vicenç Lleonart ha estat nomenat sotscap de la Regió Policial de Tarragona, càrrec que actualment estava vacant des que l'intendent Ramon Chacón va passar a ser el cap d'aquesta mateixa regió. Lleonart fins ara era responsable de l'Àrea Bàsica Policial de Tarragona i abans havia estat també inspector en cap de l'Àrea bàsica del Baix Camp i el Priorat

 
Héctor Orengo
investigador de l'ICAC

Un sistema innnovador liderat des de l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica de la URV detecta jaciments a milers de km de distància i utilitzant el big data i tot el potencial de Google. El sistema ha servit per detectar aigua en zones del món amb un important problema de sequera i tot el que està aconseguint, que no és poc, és només una petita part del potencial que aquesta eina té en tot el camp de la investigació i l'arqueologia mundials.

 
Joan Serramià
escultor tarragoní

Riudoms ha presentat una escultura de Gaudí de tamany real, aquest cap de setmana i ja llueix a la plaça de l'Església. La peça és obra de l'artista tarragoní Joan Serramià, qui a més, comparteix arbre genealògic amb l'arquitecte.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris