Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor del 22 de gener de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Russell Platt i Clifton Onolfo
membres d'US Real Estate Investment Bankers

Russell Platt i Clifton Onolfo, membres de l'US Real Estate Investment Bankers, són els noms que hi ha darrere de la nova propietat del CF Reus. Aquests dos nord-americans han evitat la desintegració del club tal com se'l coneix avui dia i, a més de salvar-lo, pretenen realitzar un projecte econòmic i comercial al seu voltant. Un estadi de 18.000 espectadors i un centre comercial són paraules majors per a una entitat que ara té la darrera batalla a lliurar abans de celebrar-ho: convèncer LaLiga per a què aquesta no expulsi l'equip de la competició.

 
Estela Martín
Presidenta de la Comissió de Mediació de l'ICAT

La mediació és una via perquè els conflictes no arribin als jutjats que des del Col·legi d’Advocats de Tarragona es vol potenciar, ja que el nombre de sol·licituds ha caigut aquest darrer any. És més ràpida, es pot fer amb acompanyament d’advocat i és molt més exitosa en l’àmbit familiar o juvenil.

 
Josep Andreu
Alcalde de Montblanc (ACM_ERC)

L’ajuntament de Montblanc destinarà ajudes de fins a 5.000 euros per habitatge per a obres d’arranjament d’habitatges desocupats del nucli antic per destinar-los a lloguer a preus asequibles. Un 23% dels habitatges del nucli històric de Montblanc estan buits ara mateix i l’ajuntament ja ha començat a posar fil i agulla per revertir la situació. Els propietaris dels immobles, però, són els que han de posar-hi també de la seva part.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris