Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor del 24 de gener de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Jordi Sabaté
President del Consell Comarcal del Priorat (ERC-AM)

El Priorat ha engegat un banc de terres per tal de fer inventari de les terres de la comarca que queden abandonades per manca de relleu generacional de pagesos i per ajudar a garantir la continuïtat del seu manteniment i explotació. La mesura s'adreça a pagesos nous de la pròpia comarca com a d'altres que vulguin ampliar la seva explotació mitjançant fórmules de traspàs, arrendament o cessió. La problemàtica no és única del Priorat ja que al Baix Camp, Alt Camp i Conca de Barberà està passant el mateix.

 
Mayte Forján
Gerent de La Fira Centre Comercial de Reus

La Fira Centre Comercial de Reus ha tancat l'any 2018 amb més de 4 milions de visitants i amb un volum de facturació superior al de 2017. El centre comercial reusenc s'ha consolidat després de tres anys de la seva inauguració com un dels punts neuràlgics de l'activitat comercial a la nostra regió, amb capacitat d'atracció de nous clients tant de proximitat de tota la demarcació com de turistes que venen a la Costa Daurada durant l'estiu. La previsió pel 2019 és també positiva.

 
Ferran Tarrassa
enginyer nuclear

Vandellós i l'Hospitalet de l'Infant i la URV estan realitzant una sèrie de xerrades de divulgació científica durant aquest mes de gener. L'enginyer nuclear Ferran Tarrassa, en una d'elles, va rebatre amb arguments científics i evidències diverses qüestions com els dubtes sobre l'arribada de l'home a la lluna, l'eficàcia de l'homeopatia o el moviment anti-vacunes. En temps de fake news i d'un allau d'informació no contrastada sense precedents està bé es valorin i es divulguin que el rigor i la ciència com a font de coneixement.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris