Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor del 25 de gener de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Eva Serramià
Presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès (PDeCAT)

El Pacte del Penedès Marítim per protestar per l'increment dels peatges a la C-32 és una mesura de pressió territorial que pot servir per aconseguir l'objectiu de rebaixar el preu i millorar les condicions de mobilitat de transport públic de les comarques penedesenques. No obstant això, en un moment en que hi ha línia directa política entre els consells comarcals del Baix Penedès i del Garraf amb la conselleria de Territori de la Generalitat hauria de ser més ràpid i efectiu fer política de la que no es veu però funciona i presentar-ne públicament i a posteriori els resultats obtinguts.

Jordi París
Director de Concactiva

Concativa vol unificar els seus vivers d'empreses en un espai comú per crear una comunitat més potent i establir vincles entre tots ells. La reestructuració afectaria els Espais Cuina, el Viver de Cavistes, de Celleristes i el Molí d'Oli i serviria per enfortir lligams entre ells i buscar sinèrgies i oportunitats empresarials. Un primer pas per crear un petit cluster agroalimentari i donar-li més projecció tant a la Conca de Barberà com a la resta de regió.

David Rocha
Exjugador del Nàstic

David Rocha ha posat punt final a la segona etapa com a futbolista del Nàstic després de rescindir el seu contracte i fitxar per l’Almeria. El migcampista de Cáceres, que va tornar a Tarragona el passat estiu, deixa el conjunt grana després de mitja temporada on ni ell ni el club han vist complertes les expectatives. Rocha ha optat per sortir després de mitja lliga on no ha trobat el millor rendiment. Ara, amb els reforços d’hivern, l’extremeny es quedava sense minuts al Nàstic i ha acordat la sortida amb un club que no li ha posat cap impediment. Tot i que la relació esportiva no ha estat exitosa en els darrers mesos, la personal es manté intacta.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris