Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Una dona, hospitalitzada en estat lleu per l'incendi d'una cuina a Tarragona

El semàfor del 30 de gener de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Lídia Guerrero
Alcaldessa de l'Albiol (UDC)

El municpi de l'Albiol s'ha mobilitzat per ajudar la família que va perdre la casa en un incendi el cap de setmana passat. Tant l'ajuntament com el veïnat del poble han començat a recaptar diners a través d'un compte corrent que s'ha obert i s'està treballant en un acte solidar per recollir fons per la família, amb dos infants.

 
Marisa Méndez-Vigo
Regidora de Via Pública d'Altafulla (Alternativa Altafulla)

El carrer de les Sínies està afectat des de fa mesos pel vessament d'aigües fecals provinents d'un immoble ocupat. La situació provoca brutícia, males olors i una situació que ha provocat la queixa dels veïns. Des de l'Ajuntament s'ha informat que se n'està fent seguiment i que es trasllada la queixa als propietaris però la solució definitiva al problema no arriba.

 
Mariona Vilarrubí
ballarina vallenca

Un any més el premi beca Roseta Mauri de dansa ha servit per reconèixer el talent que hi ha a la regió de Tarragona dins aquesta disciplina artística. L'Escola de Dansa Adagi de Valls ha estat una de les que més guardons ha obtingut en el certamen. Entre ells, el de la prestigiosa beca de la Royal Academy of Dance de Londres que ha recaigut en l'alumna Mariona Vilarrubí, qui podrà assistir a un curs d'estiu a la capital britànica amb totes les despeses incloses.

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris