Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Ferit per inhalació de fum en un incendi a Vila-seca

El semàfor del 31 de gener de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Maria Virgili
Presidenta de l'Associació de Venedors del Mercat Central de Tarragona

El Mercat Central de Tarragona ha impulsat un servei de venda en línia pioner a Catalunya. Des de la web, el client podrà comprar els productes frescos com si estiguessin comprats físicament al mercat, indicant com es vol que es preparin i amb l'opció de lliurament a domicili o bé passant a recollir la compra pel mercat. I comprant directament a cada parada, des de dins la web mateix. L'experiència de comprar al mercat, però des de casa.

 
Xavier Pallarès
Delegat del Govern a les Terres de l'Ebre (PDeCAT)

La Taula sectorial de l'Oli de Catalunya va agafant forma i té prevista una segona reunió a la Fira de l'Oli de Jesús, a Tortosa, a finals de febrer. Tres de les cinc Denominació d'Origen Protegides (DOP) de l'oli de Catalunya són de Tarragona. És per això que la taula s'està gestant aquí i que Tarragona, però sobretot les Terres de l'Ebre, hi tindran molt a dir.

 
Pemi Fortuny
Vocalista de Lax'n'Busto

El retorn de Lax'n'Busto amb el retorn de Pemi Fortuny interpretant dues cançons del nou disc està creant molta expectació. Tan és així que després de vendre totes les entrades pel primer concert al Teatre Fortuny ja han anunciat segona data pel 23 de maig. Va passar el mateix amb una altra banda mítica, Els Pets, que també va anunciar segon concert al Fortuny després d'haver esgotat ràpidament les entrades pel primer. Dos emblemes del rock català, en plena forma.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris