ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

El semàfor del 07 de febrer de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Susila Cruyff
Presidenta de la Fundació Cruyff

El Vendrell acollirà el 8è Torneig Cruyff Court el dia 9 de març en un camp totalment renovat i que ha rebut una injecció de més de 45.000 euros aportats per la Fundació Cruyff. Unes instal·lacions esportives, les de Mas d’en Gual, que compta ara amb gespa artificial i una tanca perimetral totalment renovada. Foment de l'esport des d'una fundació solidària i amb presència a nombrosos llocs de Catalunya.

 

 
Joaquim Ferràs
Alcalde d'Horta de Sant Joan (PDeCAT)

Un projecte llargament esperat a Horta de Sant Joan està ja més a prop d'esdevenir una realitat. La Casa Abadia del municipi ja és de l'Ajuntament i això permetrà fer-hi el nou Museu Picasso. Gràcies a un acord amb el Bisbat de Tortosa i amb la Diputació com a teló de fons, es podrà avançar en la creació d'un dels projectes més ambiciosos del municipi, el Nou Museu Picasso, avalat també pels centres museístics del pintor malagueny de Barcelona i París.

 
Joan Peña
Gerent de la llibreria La Galatea de Reus

La Galatea de Reus ha programat per aquesta tarda la 'Harry Potter Book Night'. L'objectiu és potenciar la lectura entre joves i no tan joves amb les aventures dels personatges de J.K.Rowling com a protagonistes i amb sorpreses i activitats relacionades amb l'univers Harry Potter durant tota la tarda. L'anterior edició de la 'Harry Potter Book Night' va ser un èxit.