ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

El semàfor del 08 de febrer de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Íngrid Labrador
Jove actriu creixellenca

Amb només sis anys, Íngrid Labrador sembla tenir un futur d’allò més prometedor. Aquesta nena de Creixell ha posat la veu en off i apareix en escena d’un emotiu anunci de Tosta Rica que s’ha viralitzat en els darrers dies a les xarxes socials i que en les pròximes setmanes es podrà veure en diverses sales de cinema. La petita Íngrid ja ha fet les seves primeres col·laboracions amb altres anuncis publicitaris i ha participat en diversos càstings que l’han deixat a les portes de fer el salt a la gran pantalla. És de Creixell, té només sis anys, però ja és una (petita) estrella.

 
Carles Grasas
Director d'Idiada

Idiada ha anunciat la construcció de noves pistes d'assaig pel vehicle autònom en un complex de cinc hectàrees que començarà a construir-se aquest mes de febrer. L'ampliació suposa una inversió de quatre mlions d'euros i les noves pistes poden estar en funcionament entre setembre i octubre d'aquest 2019.

 
Montserrat Caelles
Regidora de Cultura de l'Ajuntament de Reus

El Gaudí Centre de Reus incorporarà una maqueta interactiva del Park Güell que estarà operativa a finals de març. La maqueta servirà per conèixer en profunditat el sistema ideat per l'arquitecte per recollir, emmagatzemar i distribuir l'aigua de pluja per aprofitar-la. Un centre d'interpretació de l'obra de Gaudí com el Gaudí Centre necessita alguna novetat potent cada cert temps de cara a seguir captant l'atenció dels seguidors de l'obra de Gaudí i a la vegada servir d'aparador de totes les novetats digitals i interactives en un entorn com els museus.