ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

El semàfor del 12 de febrer de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Montse Llop
Coordinadora del Programa Explorer

El programa Explorer de Tarragona Impulsa treballa amb una quarantena de joves, d’entre 18 i 31 anys que volen emprendre un negoci i dels quals en sortirà un escollit que tindrà un premi de 3.000 euros i un viatge a Silicon Valley per conèixer el principal referent mundial en innovació. El programa arriba a la ciutat de la mà de Centro Internacional Santander Emprendimiento.

Marc Roca
Alcalde de Rocafort de Queralt (ERC)

Rocafort de Queralt ja ha estrenat el nou consultori mèdic, als baixos de l’edifici consistorial i després d’unes obres de redistribució i condicionament que s’han dut a terme durant els darrers mesos. S’han eliminat barreres arquitectòniques i s’ha dotat de més espai les instal·lacions.

Clifton Onolfo
President i CEO del CF Reus

El CF Reus era venut el passat 21 de gener a US Real State Investment, grup empresarial on forma part Clifton Onolfo. 36 hores després de la seva arribada, els nous propietaris detallaven que es pagaria a part dels treballadors amb deutes abans de finals de mes. Tot i que la burocràcia ho ha endarrerit tot i que el club no va ser legalment traspassat fins al 31 de gener amb el vistiplau del Consejo Superior de Deportes, des d’aleshores ja han passat una desena de dies i ningú ha vist encara un euro. Sense dubtar de les intencions dels nord-americans,que divendres van prometre que pagarien aquesta setmana, les paraules no han anat acompanyades de fets. Com a mínim, fins ara. Ja va tocant.