El Semàfor de 'TarragonaDigital.com'

El semàfor del 05 de març de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Teresa Jordà
Consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat (ERC)

El govern català ha anunciat una ajuda suplementària de 400.000 euros pel sector de l'avellana. Això es tradueix en ajuts de 120 euros per hectàrea per als professionals i de 280 euros per hectàrea per als joves productors. L'ajuda ve acompanyada d'una línia de crèdits de l'ICF a interès zero durant cinc anys. Que algú mogui fitxa davant un any pèssim pel sector és una magnífica notícia.

 
Enrique Martín
Entrenador del Nàstic

El Nàstic segueix sense aixecar el cap. Després de la derrota a Pamplona, el els grana només han sumat cinc punts de 24 possibles en els vuit partits jugats aquest 2019. Tot i que és veritat que els tarragonins han mostrat millores en el darrer mes després dels fitxatges realitzats durant el mercat d’hivern, el conjunt nastiquer s’està ofegant a la classificació i ja no importa si es juga millor o pitjor, si es millora amb el pas de les jornades o si la imatge oferta és una altra. Ara ja només valen els punts.

 
Núria Serrano
Directora del Minipop

El Minipop 2019 ha presentat caps de cartell i enguany pinta molt bé. Carlos Sadness, Quimi Portet o El petit de Cal Eril són alguns dels grups que tocaran a partir del dia 31 de maig al Passeig de les Palmeres de Tarragona. Quatre grups estrenaran disc nou al Minipop i el festival comptarà amb les activitats enfocades al públic familiar i als més petits de la casa.