GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 19 de març de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Francesc Benet
President del Consell Comarcal de la Conca de Barberà (ERC)

Ja s'ha conclòs el Pla Estratègic 2018-2025 de la Conca de Barberà. Preveu 67 accions i 250 actuacions per tal de revitalitzar socioeconòmicament la comarca. El pla ja ha rebut llum verda del Consell d'Alcaldes i del Consell Comarcal, amb unanimitat i amb línies de treball força clares que ara s'hauran de concretar en accions: connectar la zona nord, amb la zona central i sud, foment de més projectes conjunts entre tots els municipis de la comarca i lluitar contra la despoblació, l'envelliment demogràfic i el foment de polítiques actives d'habitatge. Molta feina per fer que almenys ara està millor definida.

 
Paco Zapater
Advocat tarragoní

Una campanya iniciada per Paco Zapater a Change.org per tal d'aturar l'espoli d'oliveres mil·lenàries de Catalunya que s'ha estat produïnt durant els últims anys, ha aconseguit ja prop de 100.000 signatures, el doble de les necessàries per tramitar una iniciativa legislativa popular al Parlament de Catalunya. Zapater, juntament amb l'alcaldessa d'Ulldecona, l'alcalde de Traiguera i representants de la Mancomunicat de la Taula del Sénia, entre d'altres, les presentaran al Parlament avui dimarts.

 
Josep Lluís Delriu
Entrenador del Club d'Esports Vendrell

El Club d’Esports Vendrell ha guanyat tres últims partits consecutius i s’ha reenganxat a la lluita per la permanència. Tot i que aquest cap de setmana es va sortir del descens per unes hores, finalment els roig-i-negres han tornat a caure a les places mortals. Això sí, els darrers triomfs permeten a l’afició del Baix Penedès pensar que continuar a l’OK Lliga és més que possible. La reacció, en bona part, ha estat gràcies a l’arribada del tècnic Josep Lluis Delriu a la banqueta. L’entrenador compta els seus partits per victòria i confirma que la decisió presa pel club ha estat un encert.