El semàfor del 02 d'abril de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Kike Colmenar
Director del Festival de Dixieland de Tarragona

El Festival Dixieland de Tarragona celebra enguany les seves noces de plata amb cinc dies d'intensa activitat a partir del dia 25 d'abril i que coincideixen a més amb el Dia Internacional del Jazz, el 30 d'abril. Una exposició retrospectiva sobre el festival donara el tret d'inici a aquesta cita i una actuació de La Vella Dixieland inspirada en l'any 1917, any en què es va fer la primera gravació de jazz de la història tancarà aquesta cita imprescindible per als amants del dixie.

 
Carmina Blay
Coordinadora territorial del Departament de Joventut a Tarragona

S'amplien les places de camps de treball per a joves a Tarragona. Aquests camps, amb més de 250 places a Tarragona i dirigits a joves compromesos amb la nostra regió inclouen activitats com la neteja de rius a l'Espluga de Francolí o Altafulla, arranjament de la Masia Castelló o de Muntanyans a Torredembarra, desbrossament de camins a Prades o conservació d'espais històrics a Tarragona compta amb més de 250 places a Tarragona i es podran fer durant els mesos d'estiu.

 
Albert Company
Entrenador del CF Reus B

El CF Reus B Cambrils, l’equip més important del CF Reus després de l’expulsió del conjunt que competia a Segona Divisió, segueix superant els seus límits. Els roig-i-negres, que només han cobrat molt parcialment una mensualitat des del passat estiu, segueixen bordant un nivell esportiu excels. Aquest diumenge van imposar-se al Terrassa, un aspirant a ascendir a Segona B. Si el primer equip reusenc té algun futur, aquest passa en part per un filial que és un exemple de professionalitat. I Albert Company, el seu entrenador, és un dels seus pilars.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris