GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 03 d'abril de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Pere Pagès
Síndic de Greuges de Reus

El Síndic de Greuges de Reus ha presentat el balanç de 2018, l'últim d'aquest mandat. A més d'atendre més de 400 peticions durant l'any, cent mes que l'any anterior ha posat de manifest dues accions necessàries per tal que l'administració local reusenca en prengui nota i comenci a treballar-hi més intensament: regular d'alguna manera els pisos buits per tal de posar-los en circulació atesa la manca d'habitatge a la ciutat i per l'altra regular la mobilitat de vehicles com els patinets elèctrics. Ambdues problemàtiques són comunes a la majoria de ciutats grans i mitjanes.

 
Ismael Cortés
Cap de llista d'En Comú Podem per Tarragona a les eleccions generals

L'aterratge d'Ismael Cortés a l'arena política tarragonina ha tingut un primer escull: en la seva compareixença davant els mitjans ha reivindicat el Corredor Central i el Corredor del Mediterrani com a projectes per la província de Tarragona. Ambdues infraestructures són excloents i és una opinió majoritària i tècnicament incontestable que el Corredor del Mediterrani és la infraestructura que més convè a Tarragona pel seu desenvolupament econòmic i connectivitat de casa nostra amb Europa i amb la resta d'Espanya. Probablement una errada per manca d'expertesa en el tema però que a aquestes alçades de la història, és difícil de justificar.

 
Enric Ferré
Principal productor de galls de raça penedesenca

La família Ferré són productors de galls negres del Penedès criats a l'aire lliure, sota la marca La Besàvia. Es tracta d'una raça d'aviram autòctona catalana de creixement lent i una de les millors carns de pollastre que es pot trobar al mercat europeu. La tasca de la família Ferré contribueix a mantenir viva una raça autòctona de galls, reconeguda amb Indicació Geogràfica Protegida pròpia i per extensió a preservar el patrimoni cultural de Catalunya, també des de l'àmbit agrícola i alimentari.