GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor de l'11 d'abril de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Pere Josep Jiménez
Coordinador de la Reserva Natural de Sebes

La Ribera d'Ebre segueix apostant per la promoció del territori com a atractiu turístic i per captar visitants. Una de les iniciatives que torna aquesta primavera és la de les visites pel riu Ebre amb el tradicional llagut Lo Roget. Són visites d'interpretació de la natura per a tots els públics, des de l'ornitologia fins als que volen conèixer la història de la creació i transformació de l'Ebre. Enguany hi ha un total de setze visites disponibles.

 
Quim Nin
Alcalde d'Albinyana

Les 'Pàgines de Passió d'Abinyana' celebra enguany el seu 30è aniversari amb dues representacions aquest cap de setmana. La idea original va sorgir de mossèn Jordi Figueras, rector del municipi fins al 2005, com una iniciativa per recollir diners per reparar l'àngel del campanar. Tres dècades despres, la representació continua amb molts canvis però amb un actor que, des de la primera representació, sempre hi ha participat ininterrompudament fent de Ponç Pilat: l'alcalde d'Albinyana, Quim Nin.

 
Emma Piqueras
Presidenta de l'Associació Embruix del Morell

Qui també està d'aniversari és l'Associació Cultural Embruix d'El Morell que fa 40 anys aquest 2019 i que ho celebrarà amb diversos actes durant l'any. De moment, han fet ja un dinar de germanor que ha servit com a punt de trobada dels membres actuals i antics que han format part de l'entitat des del 1979. L'Associació cultural ha treballat tots aquests anys per mantenir viva la cultura popular del municipi i del territori i aglutina elements festius d'El Morell com el Ball de Diables, el Drac o els Gegants.