El semàfor del 16 d'abril de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Óscar Molina
Director d'Indigestión'

Aquest cap de setmana, l'emblemàtica Sala Trono de Tarragona ha acollit l'estrena de l'obra teatral 'Indigestión', escrita per Elisenda Guiu, dirigida per Òscar Molina i protagonitzada per Julio Alonso i Paloma Arza. L'obra que ha esgotat totes les entrades en les tres sessions del cap de setmana arrenca amb una parella esmorzant amb el diari sobre la taula, el dia que es publica la fotografia d'un nen refugiat mort a la platja. Això provocarà que la parella inici una conversa que acaba en discussió sobre el paper de la premsa i l'empatia de tots plegats amb les desgràcies del món. Un duel interpretatiu d'alçada i un text que atrapa l'espectador i el convida a reflexionar sobre la solidaritat, la injustícia, el pas del temps o la fortalesa i fragilitat de les relacions de parella. Magnífica.

 
Joan Antoni Pallarès
Entrenador de la UE Valls

El futbol vallenc està d’enhorabona. La Unió Esportiva Valls que entrena Joan Antoni Pallarès ha ascendit aquest cap de setmana a Primera Catalana per la porta gran després de guanyar per 5 a 2 a la Cultural Torreforta. Els de l’Alt Camp han sumat 26 victòries en 29 partits, guanyant-ne els últims nou de forma consecutiva i havent sumat 76 dels darrers 78 punts en joc. A més, són els màxims golejadors de la lliga (78 dianes marcades) i gaudeixen de la millor defensa (16 gols rebuts). L’equip gaudirà de cinc jornades fins al final de la lliga sense res en joc i poden començar a pensar en la pròxima campanya a Primera Catalana amb el repte d’assolir la permanència i consolidar-se en la màxima categoria del futbol territorial.

 
Dulcinea
Activista, instagramer i escriptora

Instagramer, Youtuber, escriptora, activista...Dulcinea és l'alter ego de Paola Calasanz que ha passat per la Llibreria Galatea de Reus per signar exemplars dels seus darrers llibres. La presència de Dulcinea a la llibreria reusenca, juntament amb altres escriptores com Raquel Riba, Sònia Cervantes i Sofía Rhei, va provocar una llarga cua de centenars de persones que volien tenir un record personal dels seus escriptors preferits. Demà arriba una nova tanda d'autors a la Galatea amb Rafael Nadal, Gearrd Quintana o Sílvia Soler entre d'altres.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris