GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 26 d'abril de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Diego Boss
Organitzador de la Bicicletada popular de Tarragona

Torna una nova edició de la Bicicletada Popular de Tarragona que es celebrarà el diumenge 12 de maig i que enguany celebra el seu 29è aniversari. A més de la bicicletada enguany hi haurà també una Festa de la Bicicleta al Parc de la Ciutat i un dia abans a la tarda hi haurà la tradicional Exhibició Aèria de Repsol al Balcó del Mediterrani. Un cap de setmana d'esport en família, cita habitual del calendari primaveral tarragoní

 
Montserrat Vilella
Regidora de Benestar Social de Reus (PDECat)

La mesura que la regidoria de Benestar Social va anunciar de repartir llanternes a les persones que pateixen pobresa energètica ha provocat nombroses reaccions negatives a la capital del Baix Camp. Si bé des de l'ajuntament s'ha aclarit que es tracta d'una mesura més i complementària a les que ja s'apliquen en situacions d'emergència, crear un banc de llanternes i plantejar-lo com una solució provisional per a les persones a les quals tallen el subministrament elèctric ha provocat fortes crítiques tant d'altres partits polítics com de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca.

 
Natàlia Bermúdez
ciclista arbocenca

Aquest cap de setmana, un grup de cinc ciclistes amb càncer de la sang creuaran el desert dels Monegres durant 81 quilòmetres per visibilitar aquesta malaltia i demostrar que malgrat la malaltia es pot fer vida normal i reforçar-se física, mental i emocionalment. Entre els corredors hi ha l'arbocenca Natàlia Bermúdez que té limfoma de Hodgkin i que ja l'any passat va acompanyar l'equip en aquest repte.