EN DIRECTE

⚠️🌧 Talls de carreteres, inundacions i estralls arreu en l’últim dia del Glòria

El semàfor del 06 de maig de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Jaume C. Pons
Escriptor mallorquí

El mallorquí Jaume Cristòfol Pons Alorda s'ha erigit com a guanyador del Premi Ciutat de Tarragona de novel·la Pin i Soler per la seva obra 'Ciutat de mal'. La novel·la serà publicada per Angle Editorial i sortirà a principis de setembre. Eloi Creus ha guanyat el premi de Traducció i el Premi de narrativa curta ha recaigut en Xavier Mas Craviotto.

 
Enrique Martín
Entrenador del Nàstic

La darrera derrota del Nàstic contra l'Extremadura, la 23a en 37 partits, ha provocat la consumació del més que previsible descens. Els grana jugaran la pròxima temporada a Segona Divisió B i ho faran amb uns registres esgarrifosos. El CF Reus, després de mitja lliga expulsat, només ha marcat tres gols menys que els tarragonins. Només 19 dianes anotades en 36 encontres i Enrique Martín, el seu entrenador, entossudit a jugar amb un sistema de cinc defenses. El navarrès, amb uns números paupèrrims que traurien els colors a qualsevol, s'aferra a la cadira i afirma que seguirà a la banqueta fins a finals de temporada.

 
Dàmaris Gelabert
Música i Pedagoga

Dàmaris Gelabert ha sabut guanyar-se el públic familiar català i convoca centenars de famílies amb canalla petita arreu de Catalunya en cadascun dels concerts que realitza des de fa ja uns quants anys. A les comarques tarragonines és força habitual la seva presència i ha passat ja per Calafell, Tarragona - on tornarà a l'agost - Reus, l'Hospitalet de l'Infant o Vilallonga del Camp, on ha actuat aquest cap de setmana amb una més que notable assistència de públic. Oci familiar en forma de música didàctica i especialment pensada pels petits de la casa.