El semàfor del 13 de maig de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Ester Capella
Consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya (ERC)

La Generalitat ha anunciat la rehabilitació del Palau de Justícia de Tarragona amb 1,5 MEUR. Rehabilitació molt necessària per una banda però que tanca la porta al macroprojecte de fòrum judicial a la ciutat, malgrat ser una de les reivindicacions permanents i més necessàries per tal d'unificar els diferents departaments de justícia a la ciutat.

 
Xavier Torrell
Regidor de Medi Ambient d'Alcover (ApC)

Alcover va celebrar ahir una jornada de voluntariat de neteja de la zona del Pont dels Moros per tal de millorar-ne el seu estat de conservació. En el transcurs de la jornada es van recollir quilos de llaunes, papers, ampolles de plàstic i altres residus que deixa la gent incívica en paratges naturals. L'activitat s'emmarca dins la setmana europea de la prevenció de residus o de la campanya let's clean up europe.

 
Mariona Sementé
Cap d'agrupament de l'Agrupament Escolta Alverna

L'Agrupament Escolta i Guia Alverna ha celebrat aquest cap de setmana una festa major al Parc de la Ciutat amb motiu del seu cinquantè aniversari. L'agrupament, situat a la Plaça Imperial Tarraco ofereix cada dissabte educació no formal i activitats lúdiques diverses a nens i nenes d'entre sis i divuit anys. La convivència, el respecte cap a la natura i els valors per construir un món millor són alguns dels principis que des d'Alverna s'esforcen, generació rere generació, per transmetre als petits i joves de la ciutat.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris