Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor del 14 de maig de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Francisco Algaba
Finalista del concurs de monòlegs científics FameLab 2019

L'estudiant del doctorant en Biomedicina de la URV ha aconseguit arribar a la final, avui a Madrid del concurs estatal de monòlegs científics FameLab2019, on es disputarà la victòria amb els vuit millors divulgadors científics de l'estat.Algaba representa a la universitat tarragonina en aquest concurs que fomenta que els coneixements científics es puguin divulgar també de forma atractiva i clara per tal d'arribar a més públic, a banda de l'entès en la matèria.

 
Francesc Xavier Torrell
Director de l'escola Doctor Alberich i Casas de Reus

L'escola Doctor Alberich i Casas de Reus ha estrenat una nova aula multisensorial destinada als alumnes d'educació infantil i els que tenen necessitats especials. L'aula ofereix l'oportunitat de desenvolupar els sentits i les sensacions estimulant-los amb diversos recursos tecnològics i amb objectius terapèutics i estimulatius. Ciència al servei de l'educació.

 
Danae Boronat
Periodista tarragonina

La periodista tarragonina ha estat la primera narradora de partits de futbol a la televisió espanyola amb el seu debut a LaLiga TV, aquest diumenge passat, amb l'Atlètic de Madrid - Sevilla. Boronat s'ha format durant mesos per retransmetre aquest matx i d'aquesta manera s'ha convertit en la primera dona narradora d'un partit de lliga. El seu pròxim objectiu podria ser ara narrar el Mundial de Futbol femení aquest estiu.

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris