MINUT A MINUT

🔴Nova manifestació improvitzada al centre de Tarragona

ÚLTIMA HORA

❗ Convoquen una vaga general per al pròxim divendres, 18 d'octubre

El semàfor del 15 de maig de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Ramon Descarrega
gerent de la regió sanitària Camp de Tarragona

La Generalitat de Catalunya recupera el projecte de desdoblament del CAP Sant Pere de Reus per portar un dels dos equips professionals que ara hi treballa al barri del Carme on s'hi obrirà un nou Centre d'Atenció Primària. La proposta és bona i necessària i és molt positiu que estigui entre les previsions del Departament de Salut de la Generalitat. Anunciar-la emmig d'una campanya electoral i com a proposta de campanya quan aquest trasllat fa anys temps que es reclama i que és sobre la taula de la Generalitat fa que perdi força i credibilitat. Esperem que no quedi al fons de les propostes oblidades que els partits fan en campanya electoral.

 
Bernat Andreu
President de la DO Conca de Barberà

Bernat Andreu, membre del Celler Carles Andreu de la Conca de Barberà agafa el relleu de Mariona Rendé a la presidència de la DO Conca de Barberà. La DO ha realitzat durant aquests darrers anys diverses accions promocionals per tal de donar més visibilitat i promoció als cellers i bodegues de la Conca. Andreu agafa ara les regnes d'una marca amb l'objectiu de consolidar-ne el prestigi i contribuir, a través del sector vitivinícola a la projecció i dinamització econòmica de la comarca.

 
Jorge Herrero y Joserra Márquez
Caps de Colla dels Castellers d'Altafulla

Els Castellers d'Altafulla encaren 2019 amb un projecte renovat sota el colideratge d'Herrero i Márquez els quals es fixen l'objectiu de créixer socialment. Amb un local d'assaig renovat i amb Paco Pérez a la presidència, la colla altafullenca ha començat la pretemporada amb força completant el 3de7, el 2de6 o el pilar de 5, entre d'altres castells. A l'horitzó, tenen una quinzena d'actuacions entre el mes de juny i el mes de novembre.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris