El semàfor del 16 de maig de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Jaume Sariol
President de la Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT)

El director del Complex Industrial de Dow Chemical a Tarragona, Jaume Sariol, és el nou president de l'AEQT, l'associació que aglutina totes les companyies de la indústria química del territori. Sariol ocuparà el càrrec durant els pròxims tres anys, agafant el relleu a Josep Francesc Font - director de Repsol a Tarragona -. La línia de treball que Sariol ha apuntat és continuïsta amb l'acció estratègica que el clúster químic ha portat fins ara a la vegada que seguirà reivindicant millores en qüestions com els costos energètics o les infraestructures de la nostra regió.

 
Álex Rodríguez
CEO de Reus Capital Partners

El fons d'inversió reusenc Reus Capital Partners i Ticnova han venut Fandroid, l'empresa propietària de La Liga de Videojuegos Profesional, al grup Mediapro per 22 milions d'euros. Es tracta d'un dels majors operadors de competicions de videojocs del món i el més gran d'e-sports en llengua hispana. L'empresa Fandroid va ser una de les primeres apostes del fons d'inversió reusenc i el resultat final ha estat clarament rendible.

 
Javier Tebas
President de LaLiga

LaLiga celebrava aquest dimarts els 90 anys des de l'inici de la competició i va voler retre homenatge a tots els clubs que han format part durant quasi un segle. Tot i no ser un club històric en el futbol professional, Tebas i el seu torneig van ignorar el CF Reus però no entitats com el Rayo Majadahonda o l'Extremadura, amb menys història a Segona que els del Baix Camp. A més, també es van ignorar altres entitats i es van cometre errades clamoroses que no estan a l'altura de la que, segons el mateix Tebas, és la millor lliga del món.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris