ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

El semàfor del 17 de maig de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Mercè Dalmau
Regidora de turisme de Cambrils (PDECat)

Ja està en marxa el VermutingCambrils, les jornades gastronòmiques que s'allargaran fins el dia 2 de juny i en les quals participen 26 bars i restaurants del municipi de la Costa Daurada. Es tracta d'una selecció de tapes, ideals per l'hora del vermut amb les quals es vol reforçar la promoció de Cambrils vinculada a la gastronomia i a la vegada contribuir a la promoció d'un producte tan arrelat al Baix Camp. El Vermuting inclou tapes però també plats especials en alguns restaurants cuinats amb vermut.

 
Mohamed Said Badaoui
Representant del Col·lectiu Musulmà de Reus

Prop de 300 persones van participar aquest dimecres al vespre en la festa per celebrar l'equador del Ramadà al barri Fortuny de Reus. Es tracta de l'iftah', el qual va comptar amb una àmplia representació de polítics locals, representants d'entitats i veïns i veïnes de la ciutat, que, aliens a la religió musulmana, van voler compartir amb el col·lectiu musulmà local plats típics de la gastronomia marroquina. Un bon exemple d'integració i convivència interreligiosa i cultural a la capital del Baix Camp.

 
Josu Ternera
Exlider d'ETA

L'exlíder d'ETA, José Antonio Urruticoetxea Bengoetxea, Josu Ternera, ha estat detingut aquest dijous als Alps francesos. Ternera figurava a la llista dels membres més buscats de la banda terrorista i es trobava desaparegut des de fa 17 anys. Un nou èxit de la cooperació franco-espanyola en la lluita contra el terrorisme