El semàfor del 06 de juny de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Maria Bodí
Coordinadora de l'Organització Catalana de Transplantaments (OCATT)

Les donacions d'òrgans han augmentat aquest 2019 a la demarcació de Tarragona. Durant aquests primers cinc mesos de l'any s'han fet 44 transplantaments arreu de les comarques tarragonines, més que l'any passat. S'està notant un augment de la taxa de donació i cada cop hi ha més famílies que donen el seu vistiplau. Una magnífica notícia.

 
Roba Estesa
Grup de música tarragoní

Les Roba Estesa seran el cap de cartell de l'onzena edició de la IMAGInada de Tarragona, esdeveniment autogestionat que començarà el dia 8 d'agost i s'allargarà fins el dia 12, en el marc de les festes de Sant Magí de la ciutat. El grup de folk tarragoní actuarà el primer dia del festival, el 8 d'agost i presentaran en directe 'Desglaç' el seu últim disc.

 
Rosa Olivé
Presidenta d'Òmnium Alt Camp

Òmnium Cultural Alt Camp impulsa una visita interessant a Valls per aquest cap de setmana. Es tracta d'entrar a la fàbrica d'Anís Mallorquí, immoble ubicat a l'entrada de la ciutat i que en breu es convertirà en un restaurant. La visita s'emmarca en les Passejades de Memòria Viva impulsades per Òmnium arreu del país.

"El semàfor del 05 de juny de 2019" "El semàfor del 04 de juny de 2019"