GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 18 de juny de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Xavi Bartolo
Entrenador del Nàstic

Bartolo ha estat presentat com a nou tècnic del Nàstic per la pròxima temporada, en què l'equip tarragoní jugarà a la Segona Divisó B. Bartolo té un repte majúscul per demà: dirigir un equip que ha de pujar de categoria. Això significa que hi haurà la màxima pressió i exigència des del primer dia. La temporada que hauria de servir per retornar a l'afició grana l'orgull i l'alegria arrenca el 25 d'agost.

 
Joan Pascual
Director de l'Aula de Teatre de la URV

Pascual és director de l'Aula de Teatre de la URV des de la seva posada en marxa, enguany fa 25 anys. Durant tot aquest temps han passat per l'aula uns 1.500 alumnes que han utilitzat el teatre com a via d'aprenentatge, de lleure, de mecanisme d'expressió o d'oci. Una aula, que sota el paraigua de la Universitat Rovira i Virgili es manté en plena forma i celebra enguany el seu25è aniversari amb un programa d'activitats més ampli de l'habitual.

 
Adrià Delgado
Professor de Tecnologia de l'Institut Jaume Huguet de Valls

El professor del Jaume Huguet de Valls ha guanyat el primer premi dels Premis Espiral 2019 en la modalitat de tendències en perspectiva gràcies a l'experiència 'Programació i ús de xat bots amb Telegram', la qual desenvolupa a les seves classes de Tecnologia del centre vallenc.