GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 19 de juny de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Isabel Pardo de Vera Posada
Presidenta d'ADIF

L'ajuntament de les Borges del Camp ara i fa unes setmanes el de Reus han denunciat el mal estat i la falta de manteniment que pateixen alguns ponts propietats d'Adif i pels quals circulen molts trens durant el dia. Tot i que el mal estat dels ponts no és en principi, sinònim de perillositat, la manca de manteniment és evident. Des d'Adif asseguren que es fan les revisions pertinents a l'estructura i que els desperfectes no són greus ni importants.

 
Roger Miralles i Guillem Colomer
Impulsors de la ruta 'Territori Jujol'

El projecte 'Territori Jujol' és una ruta finançada per la Diputació de Tarragona i impulsada pel professor de la URV Roger Miralles i pel membre de COFOarchitects Guillem Colomer amb l'objectiu de donar a conèixer el patrimoni arquitectònic de Josep Maria Jujol a Tarragona, Vallmoll, Roda de Berà o els Pallaresos entre d'altres municipis. Cultura, turisme i patrimoni per veure el Camp de Tarragona d'una manera diferent.

 
Florentino Pérez
President d'ACS

Aquesta setmana ha passat pel la Comissió d'Investigació del Parlament sobre el projecte Castor, Florentino Pérez, president d'ACS i un dels impulsors del projecte. Pérez s'ha tret les responsabilitats de sobre assegurant que no coneixia el projecte, que suposa l'1% de la facturació del seu grup i que ha perdut diners amb el Castor, un projecte que ens ha costat milers de milions d'euros entre l'execució i el que ha cobrat ACS en concepte d'indemnització per haver-lo hagut de paralitzar a causa dels terratrèmols que el projecte provocava a les costes de l'Ebre i del Sénia. Tot plegat, un autèntic despropòsit.