AQUESTA NIT

🚒 Ensurt a la Platja de Calafell per una fuita en una bombona de gas butà

El semàfor del 22 de juliol de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Joan Barfull
Responsable de l'àrea de Medi Ambient de PIMEC

L'economia circular és un dels models econòmics que està agafant força aquests darrers temps on l'activitat empresarial i de l'administració s'està fixant molt en models de gestió i de producció adreçats a optimitzar recursos i al reciclatge i la reutilització dels residus. És beneficiós tan econòmicament, si es busquen solucions imaginatives i a la vegada efectives, com pel medi ambient que requereix accions urgents per preservar-lo.

 
Mònica Balsells
Presidenta del Reus Deportiu

Els números més recents que la Junta Directiva del Reus Deportiu ha presentat inquieten una mica. El deute que genera el hoquei és força elevat (uns ingressos de 2.000 euros i unes despeses anuals de 360.000) i el Tennis i el Pàdel també s'han presentat com a seccions molt deficitàries. La decisió de buscar un inversor extern que es faci càrrec del manteniment i l'ús d'aquestes instal·lacions que perden també anualment prop de 150.000 euros és un primer pas per mirar d'optimitzar-ne la gestió però cal no abaixar la guàrdia.

 
Òscar Tapioles
President de l'Associació Roda Jove de Roda de Berà

Aquest diumenge s'ha celebrat una jornada solidària de 'Futbol contra el càncer' a Roda de Berà. Organitzada per les associacions Roda Jove, Penya Blaugrana i el Club Atlètic Roda de Berà ha comptat amb activitats des de mitja tarda amb l'objectiu de recaptar fons per l'Associació Espanyola Contra el Càncer