El semàfor del 25 de juliol de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Juan García Vilchez
Director del Projecte Home a Tarragona i Terres de l'Ebre

Projecte Home va arribar a Tarragona fa cinc anys amb l'objectiu d'oferir un servei d'atenció a les persones amb addiccions, principalment a l'alcohol i a les drogues. Ubicat a l'Hotel d'Entitats de la ciutat, des de llavors treballa amb grups de persones en diferents fases del procés d'addicció o de recuperació realitzant una tasca admirable i amb una valoració positiva pel que fa als resultats.

 
Quim Torra
President de la Generalitat (JxCat)

La Vegueria del Penedès no arrenca. Si bé està aprovada fa més d'un any, segueix sense Serveis Territorials designats ni sense una estructura organitzativa i operativa mínima que li permetin començar a funcionar amb els objectius amb els quals va ser creada. Es pot valorar si calia crear-la o no i si es va fer en el moment més oportú però el que no és justificable és haver-la constituït, amb les expectatives que això ha provocat al Penedès i tenir-la un any després totalment aturada.

 
Oriol Pallissó
Regidor de Turisme de Montblanc (ApM)

Montblanc estrena la Mostra de Cervesa Artesana aquest 2019, dins de la programació de petits esdevenimentsal voltant de la gastronomia i els productes de proximitat #Safrània365. L'activitat es farà el divendres 9 i el dissabte 10 d'agost i estarà centrada en les cerveses de cinc producturs de la Conca de barberà, l'Alt camp i l'Urgell.