EN DIRECTE

❗️💨 Alerta màxima a Tarragona pel fort temporal de vent

El semàfor del 30 de juliol de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Sergi Parés
Director esportiu del Nàstic

El Nàstic ha canviat la seva forma de fer i sembla que el discurs de la 'nova cultura de club' va de debò. El primer exemple es veu en el mercat de fitxatges. Falten poc menys d'un mes per a l'inici de lliga i el club ja ha tancat bona part de la plantilla que buscarà el retorn a Segona. En les darreres hores, els grana han fet un salt de qualitat important en l'equip amb la incorporació de Jonathan Pereira i Juan Rodríguez. Ara toca acabar la pretemporada i que l'esfèric, quan comenci la lliga, vulgui entrar.

 
Alaska
Cantant i compositora

Si hi ha una artista incombustible i que s'ha sabut adaptar als nous temps per seguir triomfant, aquesta és Alaska. Juntament a Nacho Canut, segona ànima de Fangoria, l'artista segueix encadenant èxits a cada nou disc que publica i ho fa amb un estil musical clarament identificable i acompanyat d'unes lletres que canten a l'amor, al desamor, a les segones oportunitats i a la necessitat de viure la vida intensament. Alaska, que ha concedit una entrevista en exclusiva a TarragonaDigital, tornarà a terres tarragonines després de tres anys i ho farà al Festival Internacional de Música de Cambrils, aquest dijous dia 2 d'agost.

 
Natan Tarragó
Artista montblanquí

L'artista nascut a Barcelona però resident a Montblanc, Natan Tarragó participarà a un famós festival per a persones amb discapacitat que es fa a Dinamarca entre el 21 i el 23 d'agost. Tarragó, membre de l'ONCE i amb una deficiència visual important triomfa a diversos llocs del món com Tokio o Milà. La fira d'art i discapacitat Handi-Art 2019 Kulturforening, que es celebra a la localitat danesa de Naestved és el pròxim objectiu de l'artista.