Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor del 30 de juliol de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Sergi Parés
Director esportiu del Nàstic

El Nàstic ha canviat la seva forma de fer i sembla que el discurs de la 'nova cultura de club' va de debò. El primer exemple es veu en el mercat de fitxatges. Falten poc menys d'un mes per a l'inici de lliga i el club ja ha tancat bona part de la plantilla que buscarà el retorn a Segona. En les darreres hores, els grana han fet un salt de qualitat important en l'equip amb la incorporació de Jonathan Pereira i Juan Rodríguez. Ara toca acabar la pretemporada i que l'esfèric, quan comenci la lliga, vulgui entrar.

 
Alaska
Cantant i compositora

Si hi ha una artista incombustible i que s'ha sabut adaptar als nous temps per seguir triomfant, aquesta és Alaska. Juntament a Nacho Canut, segona ànima de Fangoria, l'artista segueix encadenant èxits a cada nou disc que publica i ho fa amb un estil musical clarament identificable i acompanyat d'unes lletres que canten a l'amor, al desamor, a les segones oportunitats i a la necessitat de viure la vida intensament. Alaska, que ha concedit una entrevista en exclusiva a TarragonaDigital, tornarà a terres tarragonines després de tres anys i ho farà al Festival Internacional de Música de Cambrils, aquest dijous dia 2 d'agost.

 
Natan Tarragó
Artista montblanquí

L'artista nascut a Barcelona però resident a Montblanc, Natan Tarragó participarà a un famós festival per a persones amb discapacitat que es fa a Dinamarca entre el 21 i el 23 d'agost. Tarragó, membre de l'ONCE i amb una deficiència visual important triomfa a diversos llocs del món com Tokio o Milà. La fira d'art i discapacitat Handi-Art 2019 Kulturforening, que es celebra a la localitat danesa de Naestved és el pròxim objectiu de l'artista.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris